Massage/

massageterapi


Övriga kroppsbehandlingar 

- Massage (läs nedan) 

I detta sinnestillstånd som massagen ger ökar kreativiteten och avslappning öppnar upp sinnets förmåga att skapa insikter.
 

Exempel på problem som behandlas med gott resultat är musarm, nacklås, ländryggssmärta, allmän muskelstelhet och begränsad rörlighet.


Massageterapi kan också vara hälsosamt och förebyggande. En rad olika massage- och muskeltöjningstekniker samt muskeltester ingår i en behandling.


Du får också goda råd om vad du själv kan göra för att lindra och förebygga dina problem.


Behandling av skador och sjukdomar i rörelseapparaten kräver att du är väl förtrogen med alla olika akuta och förvärvade skador som kan uppstå och sjukdomarna i rörelseapparaten förstås.


Jag tar reda på genom samtal och undersökning av dig om det är massage som är rätt behandlingsform eller om du ska direkt till en läkare eller legitimerad terapeut, en sjukgymnast (fysioterapeut), naprapat eller kiropraktor. 


Det betyder att jag som terapeut behandlar dig efter noggrann undersökning så att utöver att jag lindrar din värk även ser till att du vet hur du ska ta hand om din kropp efter jag har genomfört min behandlingsserie.