Om mig & Coach4life Sweden


Patric Svanberg - 

Holistisk coach och kroppsterapeut 

Jag är en norrlänning med ett hjärta som brinner för att hjälpa andra. Jag är också coachen som är allergisk mot mainstream och jag ser mig själv som en kreativ äventyrare. Men jag är också idrottsläraren som älskar att beundra detaljer i vardagen, vare sig det handlar om fotografering eller poetiska uttrycksformer. Jag älskar musik och allt som skänker glädje och skapar samhörighet mellan människor.

På grund av mitt stora intresse för människor och människors välmående har jag haft tjänster inom området hälsa som inspiratör, mentor, krönikör och guide men också tjänster inom skolans värld. 

Då jag brinner för att hjälpa individer att skapa ett både fysiskt och psykiskt gott välmående och då detta grundläggs tidigt i livet så utbildade jag mig till legitimerad lärare inom idrott och hälsa. Utöver detta är jag utbildad hälsocoach och friskvårdskonsulent och certifierad testledare (exempelvis konditionstester).

Då jag personligen för cirka 10 år sen tog itu med ett liv av psykisk ohälsa och senaste decenniet skapat mig framgångar på personligt plan genom att finna kärleken till mig själv så har detta som bakgrund gjort att jag har utbildat mig till LIVSKRAFT-coach samt holistisk kroppsterapeut.

Jag startade företaget Coach4life Sweden för att via mitt företag lättare kunna hjälpa andra att finna och utveckla sin inre och yttre potential och bidra till att mina kunder och klienter kan skapa sig ett liv av självförverkligande i enlighet med sina behov och i samklang med sitt rätta jag.

TYSTNADSPLIKT & ETISKA RIKTLINJER FÖR COACH4LIFE SWEDEN

Alla behandlingar, kurser, event, föreläsningar och retreats bedrivs i enlighet med ICF-etiska riktlinjer.

(Läs mer här)Med vänliga hälsningar!

Patric Svanberg
+46(0)703801164

Patric.svanberg@coach4lifesweden.se
Facebook:
Coach4life Sweden


Coach4life Sweden ÄR din personliga COACH och kroppsterapeut - MED FOKUS PÅ DIN INRE RESA FÖR DITT INRE och YTTRE VÄLMÅENDE och UTVECKLING MOT DINA MÅL


Varför grundade jag Coach4life Sweden?

Coach4life Sweden bildades när jag kollat runt på nätet efter en komplett leverantör av tjänster och erbjudanden inom personlig utveckling, hälsa och välmående. Jag själv har alltid sökt efter att skapa en god hälsa och balans mellan allt som livet har att erbjuda. På så många håll är prestation det absolut viktigaste och vi ska alltid prestera bättre och bättre. Var finns balansen och känslan i att må bra i det vi gör SAMTIDIGT som vi kan sträva efter att skapa oss en djupare och mer givande livskvalitét?

Här kommer Coach4life Sweden in i bilden. Här har du massageterapeuten, friskvårdskonsulenten, tränaren och coachen som ser hela dig, det som utgör dig, dina behov och dina mål. Den holistiska coachen som förstår att du redan har ett liv fullt med måsten och behov. En holistisk coach och kroppsterapeut som förstår vikten av att utvecklas i en takt som känns BRA för DIG samt hjälpa dig ta dig ann livets utmaningar och vägleda dig via samtal, träning och mentala nycklar till en väg framåt, till bättre livskvalité för dig och dina nära. För att mår du BRA mår de omkring dig BRA.


BAKGRUND:

* Utbildad Livscoach

* Personal Development Mentor (Kungliga Tekniska Högskolan, KTH)

* Dipl. Massageterapeut

* Instruktör inom funktionell träning

* Inspiratör

* Legitimerad idrottslärare

* Friskvårdskonsulent

* Core instruktör och skapare av Core Awareness. 

* Författare inom personlig utveckling (Antologin "Den Inre Resan": POCKET (utgiven september 2021) samt "En Livstid Av Lärdom": Ljudbok (utgiven juni 2021 och finns på Nextory, Storytell och Bookbeat)

* Storyteller, mentor, guide och krönikör inom Strive Sweden
HOS COACH4LIFE HITTAR DU:


MASSAGE

TRÄNING

LIVSKRAFT KONCEPT

CORE AWARENESS KURSEN


COACHING (1-1)

PAR-COACHING

UTBILDNINGAR

FÖRELÄSNINGAR

WORKSHOPS

MENTALA NYCKLAR


Fotnot: På bilden ser du Patric Svanberg, Livskraft Coach, som gäst på eventet "för allt du är värd" på Youtube.