ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG via WELLNET OCH E-PASSI HOS MIG

25.11.2022
Året är snart slut och för många är det sista chansen att använda friskvårdsbidraget 2022. 


Friskvårdsbidraget är en fantastisk förmån som de flesta arbetsgivare valt att ge sina anställda med syftet att höja välmåendet och förebygga ohälsa.


Det enda du behöver göra för att kunna nyttja ditt bidrag är att lämna in kvitto till din arbetsgivare på godkända aktiviteter eller registrera din Friskvård via E-passi eller Wellnet. 


Varje år kan man få upp till 5 000 kr i friskvårdsbidrag beroende på vad som gäller på just din arbetsplats.


Fler än 30% utnyttjar inte bidraget - är du en av dom? 


Trots att friskvårdsbidraget faktiskt är just ett bidrag, så är det runt 1/3 som ändå inte använder det. Det kan såklart finnas många anledningar till att bidraget inte utnyttjas, men mycket kan nog ligga i brist på information om vad man kan använda det till. Skatteverket som gör friskvårdsbidraget möjligt godkänner många olika aktiviteter och behandlingar som syftar till att främja individens hälsa.


Några exempel för vad som kan användas med friskvårdsbidrag:


Friskvårdsbidraget kan användas till mycket mer än vad man kanske kan tro. Här kommer några exempel på vad du kan använda ditt friskvårdsbidrag till :


Personlig Träning
Gym
Massage
App för träning eller viktnedgång
Bastubad
Golf
Utförsåkning, slalom och snowboard
Padel
Klättring
Kampsporter
Forsränning


KLICKA PÅ BILDERNA OVAN FÖR ATT ANVÄNDA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS MIG VIA WELLNET ELLER E-PASSI. (Sök på mitt företagsnamn: Coach4life Sweden). 


ELLER BOKA DIN BEHANDLING VIA 

BOKA DIREKT - KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN