Vem är Patric Svanberg & 

Coach4life Sweden? 

Patric Svanberg är medförfattare till antologin "Den Inre Resan - Du har verktygen och nycklarna inom dig" . I det inspelade radioprogrammet ovan får du höra delar av hans livshistoria och bitar ur hans kapitel "Självkärlek och inre potential". Du kan köpa boken via länken nedan. 
Hej, roligt att du hittade hit! 


Mitt namn är Patric Svanberg och jag driver Coach4life Sweden. 

Patric Svanberg - Holistisk coach och kroppsterapeut


Jag, som livscoach, hjälper dig att sätta upp hälsosamma gränser för vad du lägger din tid och energi på och kan även lindra din värk som kroppsterapeut samt personlig funktionell tränare. #lindrarvärk

Coach4life Sweden grundades på grund av en växande känsla av att vi alla behöver lära oss att se på vår hälsa utifrån en helhet av fysisk, psykisk och emotionell hälsa. Vi människor är komplexa så jag hjälper mina kunder och klienter att förstå sig själva och förstå varför kroppen mår som den mår. Jag arbetar alltså holistiskt som betyder helhet.


Jag titulerar mig idag som Holistisk coach & kroppsterapeut och erbjuder:

- Personlig utveckling (coaching, kurser, workshops, retreats)


- Kroppsbehandlingar (massage, medicinsk laser, dynamisk korrigering och holistisk kroppsterapi). 


- Personlig funktionell träning inklusive mitt eget utvecklade träningskoncept Inner Core Connection (I.C.C) för ökad bålmedvetenhet via medveten coreträning vilket medför minskad värk i rygg och bål samt ökad fysisk kapacitet i all din träning och vardag.


Du bokar behandlingar eller coaching på Boka Direkt - Direktlänk längre ned. 

Vill du läsa mer om mina tjänster innan du bokar klickar du --> här


Vill du skapa något unikt för kropp, huvud och själ som inte redan finns kontakta mig på patric.svanberg@coach4lifesweden.se  så skräddarsyr jag en workshop, föreläsning och retreat för dig, en grupp eller ditt företag.


TYSTNADSPLIKT & ETISKA RIKTLINJER FÖR COACH4LIFE SWEDEN
Alla behandlingar, kurser, event, föreläsningar och retreats bedrivs i enlighet med ICF-etiska riktlinjer. (Läs mer här)


Med vänliga hälsningar!

Patric Svanberg
+46(0)703801164

Patric.svanberg@coach4lifesweden.se
Facebook:
Coach4life Sweden


Coach4life Sweden ÄR din personliga COACH och kroppsterapeut - MED FOKUS PÅ DIN INRE RESA FÖR DITT INRE och YTTRE VÄLMÅENDE och UTVECKLING MOT DINA MÅL


Varför grundade jag Coach4life Sweden?

Coach4life Sweden bildades när jag kollat runt på nätet efter en komplett leverantör av tjänster och erbjudanden inom personlig utveckling, hälsa och välmående. Jag själv har alltid sökt efter att skapa en god hälsa och balans mellan allt som livet har att erbjuda. På så många håll är prestation det absolut viktigaste och vi ska alltid prestera bättre och bättre. Var finns balansen och känslan i att må bra i det vi gör SAMTIDIGT som vi kan sträva efter att skapa oss en djupare och mer givande livskvalitét?

Här kommer Coach4life Sweden in i bilden. Här har du massageterapeuten, friskvårdskonsulenten, tränaren och coachen som ser hela dig, det som utgör dig, dina behov och dina mål. Den holistiska coachen som förstår att du redan har ett liv fullt med måsten och behov. En holistisk coach och kroppsterapeut som förstår vikten av att utvecklas i en takt som känns BRA för DIG samt hjälpa dig ta dig ann livets utmaningar och vägleda dig via samtal, träning och mentala nycklar till en väg framåt, till bättre livskvalité för dig och dina nära. För att mår du BRA mår de omkring dig BRA.


BAKGRUND:

* Utbildad Livscoach

* Personal Development Mentor (Kungliga Tekniska Högskolan, KTH)

* Dipl. Massageterapeut

* Instruktör inom funktionell träning

* Inspiratör

* Legitimerad idrottslärare

* Friskvårdskonsulent

* Core instruktör och skapare av Core Awareness. 

* Författare inom personlig utveckling (Antologin "Den Inre Resan": POCKET (utgiven september 2021) samt "En Livstid Av Lärdom": Ljudbok (utgiven juni 2021 och finns på Nextory, Storytell och Bookbeat)

* Storyteller, mentor, guide och krönikör inom Strive Sweden
HOS COACH4LIFE HITTAR DU:


MASSAGE

TRÄNING

LIVSKRAFT KONCEPT

CORE AWARENESS KURSEN


COACHING (1-1)

PAR-COACHING

UTBILDNINGAR

FÖRELÄSNINGAR

WORKSHOPS

MENTALA NYCKLAR


Fotnot: På bilden ser du Patric Svanberg, Livskraft Coach, som gäst på eventet "för allt du är värd" på Youtube.