LUGN OCH RO PÅ NOVI RESORT VISBY

28.06.2024

Varje sommar flyttar jag ut min verksamhet här på vackra Gotland och håller i år till på undersköna Norderstrand och på NOVI Resort Visby.

Någon sa att jag flyttar verksamheten dit kunderna befinner sig. Och det är visserligen en del av sanningen men det handlar lika mycket om att jag förflyttar mig ut i sköna sommaren och kommer närmare natur och hav.

Jag kommer mellan varje kundbesök sitta på strsndstolen och njuta av vackra Norderstrand och umgås med den trevliga personalen på NOVI hotell & resort.

Någon säger, oj, jobbar du hela sommaren. Då svarar jag… Nä, jag lever en aktiv livsstil och skapar glädje för andra samtidigt som jag kan leva på det jag älskar att göra.

Sommaren är för kort för att kunna kompensera för ett andefattigt liv. Livet bör fyllas av det vi älskar att göra och gagnar det andra runt omkring oss är det en stor bonus.

Genom att jag och du gör det vi älskar att göra så mår både vi bättre och så smittar det av sig på andra.

Välkommen till en sommar fylld med hälsa, träning och avkoppling hos NOVI Resort!

Oavsett om du vill stärka din kropp, delta i inspirerande gruppträningar eller unna dig avkopplande kroppsbehandlingar, har vi något för dig.

Personlig Träning och Gruppträning

NOVI CORE

NOVI CORE-pass är perfekt för dig som vill stärka mage och rygg och få ut mer av din vistelse på Gotland. Träningen är anpassad för alla, från 14 till +70 år, och du behöver ingen tidigare träningsvana. Vi använder kroppsvikt och gravitation som motstånd, och vår instruktör Patric Svanberg från Coach4Life Sweden är där för att guida dig.

 • Nivå: Medel till avancerad (går att anpassa efter just din nivå!)
 • Instruktör: Patric Svanberg
 • När: Tisdag och torsdag morgon
 • Tid: 08:00-08:30 (med efterföljande frukost i restaurangen på NOVI Hotell)

NOVI FamiljeFYS(Family Fitness)

NOVI FamiljeFYS är ett roligt och fartfyllt pass för hela familjen varje fredag eftermiddag hos NOVI Resort. Med start kl 15 kommer ni under 45 minuter ha ni roligt ihop både vuxna och barn. Tillsammans kommer ni stärka upp hela kroppen och även få upp pulsen under samma pass. 

Övningarna är skapade för att både vuxna och barn ska få träning och ha roligt ihop och är något som gör att hela familjen får variation under er vistelse på NOVi Resort och blir en hälsosam start på helgen. Träningen är anpassad för alla, från 6 år upp till +70 år, och du behöver ingen tidigare träningsvana. 

Vi använder olika roliga redskap, kroppsvikten och gravitation som motstånd, och vår instruktör Patric Svanberg från Coach4Life Sweden är där för att guida dig. Patric har lång erfarenhet inom skolans värld som idrottslärare och fritidspedagog, samt många år inom hälsobranschen som bland annat friskvårdskonsult och personlig tränare vilket borgar för både bra och givande träning under trygga former.

 • Nivå: Nybörjare till avancerad (anpassningsbar)
 • Instruktör: Patric Svanberg
 • När: Fredag eftermiddag
 • Tid: 15:00-15:45

Avkopplande Kroppsbehandlingar

Njut av en rad olika kroppsbehandlingar utförda av Patric Svanberg, en erfaren coach och kroppsterapeut från Coach4Life Sweden.

Svensk Klassisk Massage

En klassisk massage som passar både för avslappning och behandling av muskulära besvär.

 • 30 minuter:
 • Perfekt för antingen över- eller underkropp.
 • 60 minuter:
 • En genomgång av hela kroppen.
 • 90-120 minuter:
 • En grundlig genomgång inklusive armar, händer och fötter.

Holistisk Kroppsterapi (60 minuter)

En helkroppsbehandling som kombinerar massage, dynamisk korrigering och medicinsk laser för att lugna nervsystemet, mjuka upp bindväv och behandla triggerpunkter. (Finns även som behandling+träningsupplägg!)

Medicinsk Laser (30 minuter men säljs även som behandlingsserie till bra pris!)

Laserterapi som ger snabb smärtlindring, muskelavslappning och påskyndar läkning av cellerna. Perfekt för behandling av överträning, muskulära sträckningar och inflammationer.

Boka Din PT-tid, gruppträning eller behandling via QR-koden längst ner i detta inlägg. 

ELLER BOKA VIA RECEPTIONEN HOS NOVI RESORT VISBY. 

Unna dig själv en sommar av välmående på NOVI Resort. Vi ser fram emot att välkomna dig!

OBS! BOKAT BOENDE GER 10% RABATT
 

Varmt välkommen!

Mvh Patric Svanberg

Holistisk coach och kroppsterapeut

Coach4life Sweden