Outdoor veckan (GOTLAND OUT) 29/4 - 7/5

24.04.2023
Snart är det dags för Gotland OUT #outdoorveckan mellan 29/4 till 7/5. 


För mig handlar livet om att må maximalt bra och jag vill hjälpa mina kunder och klienter att må maximalt bra i deras liv! Allt jag gör för mig och andra kommer från min vision om att bidra till en värld där fler mår bra och förstår varför och vad som krävs för att må bättre och gärna optimalt!


Under #gotlandout och #outdoorveckan ska jag och över 70 (!) företagare och föreningar genomföra gratis och extremt prisvärda aktiviteter. Aktiviteter utomhus och föredrag/föreläsningar inomhus på Hotell Solhem i Visby!


Mitt föredrag TEMA Topptur NYBÖRJARE den 3/5 kl 20:00-20:45 är helt gratis! Först till kvarn på Hotell Solhem i Visby! Där delar jag med mig av mina kunskaper om toppturer och vintertältning.


Mina tre utomhuspass DUO TRÄNING på baksidan av Form Gotland Visborg, med olika kvällstider 1/5, 3/5 och 7/5, bygger på mitt koncept med par-träning och där deltagarna, två och två tränar med och med hjälp av (yes, ni kommer vara varandras träningsredskap också! 👍👏 Detta kostar endast 75kr per person. (20 platser).

Klicka på länken nedan för att boka din/dina platser till DUO-TRÄNING


Mitt motto är att alltid ge mer än kunden betalat för! Det känns bra i magen!


#coach4lifesweden #holistiskhälsa #kroppsbehandlingar #functionalfitness #coaching